Bel ons! 078 480100
  • pbslide1

Lenen voor uw auto, boot of reis aan de voordelige voorwaarden van een hypothecair krediet?

Ontdek HypConsume, het eigenaarskrediet dat zacht is voor uw budget.

 

Eigenaarskrediet HypConsume: wat is het?

HypConsume – een actuele versie van het eigenaarskrediet – is een aantrekkelijke manier om te lenen. U geniet van alle voordelen van een hypothecair krediet – zoals een lange leentijd en een lagere rente. Maar u gebruikt het geleende bedrag om uw levenskwaliteit te vergroten, zoals u dat wilt.

Een auto kopen, een boot aankopen, uw interieur vernieuwen of andere openstaande schulden aflossen? Met HypConsume leent u voordelig het bedrag van uw keuze – zonder elke maand met hoge afbetalingen te zitten.

 

Een hypothecair krediet gebruiken voor een andere aankoop: mag dat?

Ja, dat mag, onder de vorm van een eigenaarskrediet. Sinds 1 april 2017 bestaat het hypothecaire krediet met roerende bestemming. Dat is een moeilijke term om iets héél eenvoudig te zeggen. U kunt een hypotheek aangaan voor een ander doel dan de aankoop van een huis.

Het grote voordeel voor u, de consument: u betaalt elke maand een pak minder af, want u kunt uw lening spreiden over een langere termijn. De rentes liggen ook een pak lager, wat het allemaal heel aantrekkelijk maakt.

Hypotheekmakelaars is de eerste kredietverstrekker die dit vernieuwd eigenaarskrediet aanbiedt. Meer weten? Contacteer ons nu!

 

HypConsume: zo werkt het nieuwe eigenaarskrediet

De lening die wordt aangegaan met een HypConsume, valt onder de wet van de hypotheken. Dat wil zeggen dat het eigenlijk een lening op afbetaling is – een LOA. Maar dan mét hypothecaire inschrijving.

De rentevoet ligt een pak lager dan die van een lening op afbetaling. Dat zorgt voor een lagere maandelijkse afbetaling. Bovendien kunt u de lening ook op een langere termijn terugbetalen. Zo spaart u elke maand véél geld uit en kunt u comfortabeler leven.

 

Hoe doet ú er uw voordeel mee?

Waarvoor u uw HypConsume kunt gebruiken? Dit eigenaarskrediet is perfect geschikt voor…

  • Het bundelen van niet-hypothecaire kredieten tegen een véél lagere rente.
  • Het kopen van een nieuw of tweedehands voertuig.
  • Het aankopen van een boot.
  • Het maken van reizen of cruises.
  • Het betalen van privéschulden of zakelijke schulden (btw, RSZ, belastingen …)

De mogelijkheden zijn eindeloos. Bespreek uw eigenaarskrediet met onze adviseurs: contacteer ons!

 

Zo geniet u van de voordelen van HypConsume

Om in aanmerking te komen voor een HypConsume, zijn er een aantal voorwaarden. Hieraan moet u voldoen om een eigenaarskrediet te mogen aanvragen:

  • Het leenbedrag moet hoger zijn dan 37.000 euro.
  • De looptijd mag maximum 20 jaar bedragen.
  • U kan maximum 200.000 euro verkrijgen per woning die u bezit.
  • De lening moet aflopen wanneer u 75 jaar wordt.

Herkent u zich hierin?

Zó werkt HypConsume: het verhaal van Rudy en Monique

Rudy en Monique bezitten samen een woning. Ze besluiten om een mobilhome aan te kopen – een jarenlange droom van hen.

Ze gaan naar de bank, maar een lening op afbetaling blijkt te duur. Net wanneer ze hun droom willen opbergen, gaan ze langs bij Hypotheekmakelaars. Hun adviseur stelt hen het vernieuwde eigenaarskrediet – Hypconsume – voor.

De aankoop van de mobilhome neemt geen grote hap uit hun maandbudget. De lening wordt gespreid over een langere periode. De kosten voor een hypothecaire inschrijving en de notariële akte worden mee verrekend in het voorstel. Dit bleek de beste oplossing voor dit koppel, dat nu geniet van een prachtige reis met hun fonkelnieuwe mobilhome.

 

Zó werkt HypConsume: het verhaal van Valerie en Ahmet

De hypotheek van Valerie en Ahmet is bijna afgelost. Maar ze betalen zich elke maand blauw aan andere leningen die ze nog hebben lopen. De broer van Ahmet vertelt hen over HypConsume en het koppel besluit langs te gaan bij Hypotheekmakelaars en ontdekken het eigenaarskrediet.

Dankzij HypConsume kunnen Ahmet en Valerie hun terugbetalingen spreiden over een véél langere periode. Hun maandlast daalt stevig. En de bestaande hypotheek werd opgenomen in het lopend krediet. Het resultaat? Zelfs de nieuwe keuken die ze wilden plaatsen, werd mee berekend. En nog betalen ze 400 euro per maand minder dan eerst.

Wilt u ook ontdekken hoe u uw dromen realiseert én meer geld overhoudt elke maand met HypConsume?
Maak nu uw afspraak bij Hypotheekmakelaars en bespreek úw eigenaarskrediet!