Bel ons! 078 480100
  • pbslide1

Regularisatie RSZ en BTW achterstand

Het komt vaak voor bij zelfstandigen en KMO’s dat zij RSZ- BTW- en of andere fiscale schulden hebben. Dit kan bijvoorbeeld het gevolg zijn van de wanbetaling van één van uw grootste klanten of een grondige BTW-controle. Ook de corona crisis heeft heel wat miserie op dit vlak veroorzaakt. Wat de reden ook is, het kan uw onderneming al snel in een negatieve spiraal doen belanden. Met als gevolg; boetes en hoge interesten. Hier komt nog eens bij dat de meeste banken terughoudend zijn om bedrijfskredieten te verstrekken aan zelfstandigen en KMO’s in een dergelijke situatie. Ze willen vaak niet dat een bedrijfskrediet wordt gebruikt om de schuld aan de fiscus, RSZ of Sociale Kas te vereffenen. Regularisatie RSZ en BTW achterstand kan voor veel ondernemers dan ook voelen als een zwaard van Damocles.

Wij vergroten uw kansen op het krijgen van een zakelijk krediet
U heeft te maken met regularisatie RSZ en of BTW schulden. Wat nu?

Hypo-Krediet kan u helpen bij het financieren van uw achterstanden of schulden. Wij zijn een onafhankelijk kredietmakelaar met jarenlange ervaring en hebben een breed netwerk aan kredietverstrekkers. Zelfstandigen en KMO’s die met dit soort achterstanden te maken krijgen worden vaak niet door de grootbanken geholpen. Daarom werken we vooral samen met andere kredietverstrekkers. Dit biedt openingen waar u zelf wellicht geen toegang toe had. Ook kijken wij met ondernemingen naar uitstel van betaling, zonder bijdrageopslagen of verwijlintresten*.

Tot slot zullen we met de kredietverstrekker checken of we de betalingen over een langere periode kunnen spreiden om zo verder uw lasten te kunnen verlagen. Dit alles heeft ten doel u de nodige lucht te geven om zo volop bezig te kunnen zijn met wat u het liefste doet, ondernemen!

Elke situatie is uniek en natuurlijk gelden er ook bepaalde voorwaarden om een zakenkrediet te krijgen. Maar wij maken graag een vrijblijvende analyse van uw persoonlijke situatie en zullen aan de hand daarvan een gratis en op maat voorstel voor u uitwerken. Aarzel dus niet en doe hier een gratis aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om alle opties te overlopen.

TIP! Wellicht is het ook goed om uw privé-schulden eens onder de loep te nemen. Wist u bijvoorbeeld dat het mogelijk is om uw al uw schulden samen te voegen in een nieuwe Hypotheek? Voor meer informatie hierover klik op deze link.


*In sommige gevallen is zelfs (gedeeltelijke) vrijstelling van bijdrageopslagen en verwijlinteresten mogelijk.