Bel ons! 078 480100
  • pbslide1

Wie zijn wij?

Hypo-Krediet.be is een initiatief van Hypotheekmakelaars bv. Met 20 jaar ervaring in adviseren over hypotheek, lening en verzekering hebben wij al vele mensen geholpen met het grootste en leukste bezit van hun leven: hun thuis. Financieren is onze tweede natuur.

Door onze persoonlijke aanpak staan we voor ons gevoel meestal ‘naast’ de klant. Klanten krijgen onze onverdeelde aandacht. Wij voorkomen problemen, lossen ze op en verlagen in veel gevallen hun financiële lasten. We houden van dit vak!

Wij gaan tot het uiterste om u – van alle mogelijke oplossingen – het beste voorstel te doen


Wij willen die kennis en ervaring graag met u delen. Als betrouwbare en onafhankelijke hypotheek-adviseur vinden we ook voor u steeds de beste en meest voordelige financiële oplossing. Wij nemen alle zorgen weg!

Wij zijn de enige Belgische makelaar van wie u duidelijk advies en een samenvatting mee naar huis krijgt in klare taal. Hierin leest u nog eens exact hoe het voorstel eruit ziet, hoeveel u kunt lenen en hoe wij ons ertoe verbinden om u – van alle mogelijke oplossingen – het beste voorstel te geven. Vindingrijk, dat zijn we!

Het is ons streven om Vlaanderen het beste advies te geven tegen de laagste maandlasten en aan de beste voorwaarden. Zo heeft u een goed gevoel over uw hypotheek, nu en in de toekomst.