Bel ons! 078 480100
  • pbslide1

Autolening

Hebt u geen spaargeld en is het toch tijd voor een nieuwe wagen? Met een autolening kunt u ervoor zorgen dat u een auto kunt aanschaffen die u zelf niet kunt bekostigen. De autolening is een lening op afbetaling. Dat betekent dus dat u deze lening binnen een vaste periode terugbetaalt. Met een autolening kunt u eigenlijk iedere auto financieren, of het nu gaat om een auto die helemaal nieuw is of om een auto die tweedehands is.

Nieuwe auto
De goedkoopste autolening krijgt u voor het financieren van een nieuwe auto. In dat geval berekent men gewoon de laagste rentevoet. Wanneer komt een auto in aanmerking voor deze lening? Als deze jonger is dan 2 jaar. Hij hoeft dus niet volledig nieuw te zijn. Als u een tweedehands auto heeft, maar deze is nog jong, dan wordt deze bij de autolening dus meestal als nieuwe auto aanzien. Deze grens verschilt per aanbieder maar over het algemeen is 2 jaar de norm, in sommige gevallen is dit zelfs 3 jaar. Hiermee krijgt u dus de goedkoopste autofinanciering.

Hypo-Krediet is een sterke partner bij het financieren van zowel nieuwe auto’s als tweedehands wagens 


Tweedehands auto
Een autolening voor een tweedehands auto is vaak minder goedkoop dan een autolening voor een nieuwe wagen. Toch vindt Hypo-Krediet ook voor uw tweedehandse auto altijd de meest geschikte autolening aan het voordeligste tarief. Dit komt omdat zij onafhankelijk zijn en in contact staan met meerdere kredietverstrekkers. Hypo-Krediet is dé partner voor al uw autoleningen.

‘Hoeveel kan ik lenen voor een auto?’ Hypo-Krediet adviseert u over de looptijd én de maandelijkse last. Wist u dat de economische leeftijd van uw wagen 5 jaar bedraagt? Daarna wordt deze als volledig afgeschreven beschouwd. Vermits een autolening een vaste en vooraf bepaalde looptijd heeft, kunt u deze dus perfect afstemmen op de economische leeftijd van de auto. Wij houden hierbij rekening met wat u per maand kunt betalen voor deze lening.

Informeer naar uw mogelijkheden op maat.

Uw aanvraag is dringend? Geen probleem! Wij verwerken deze binnen de 24 uur.