Bel ons! 078 480100
  • pbslide1

Regularisatie RSZ en BTW achterstand

Het komt vaak voor bij KMO’s dat zij RSZ- en BTW achterstanden hebben. Dit kan bijvoorbeeld het gevolg zijn van de wanbetaling van één van uw grootste klanten of een grondige BTW-controle. Wat de reden ook moge zijn, het kan uw onderneming al snel in een negatieve spiraal doen belanden. Met als gevolg boetes en hoge interesten. Hier komt nog eens bij dat de meeste banken terughoudend zijn om bedrijfskredieten te verstrekken aan KMO’s in een dergelijke situatie. Ze willen vaak niet dat een bedrijfskrediet wordt gebruikt om de schuld aan de fiscus, RSZ of Sociale Kas te vereffenen.

Wij helpen uw kansen op het bekomen van een zakelijk krediet te vergroten
Heeft u te maken met RSZ- of BTW achterstanden? Hypo-Krediet kan u helpen uw kansen op het bekomen van een zakelijk krediet te vergroten. Wij zijn een onafhankelijk kredietmakelaar met jarenlange ervaring en hebben een breed netwerk aan kredietverstrekkers. KMO’s die met dit soort achterstanden te maken krijgen, worden, zoals eerder gemeld,  vaak niet door de grootbanken geholpen. Daarom werken we vooral samen met de niet-grootbanken. Dit biedt openingen waar u zelf wellicht geen toegang toe had. Ook kijken wij met ondernemingen naar uitstel van betaling, zonder bijdrageopslagen of verwijlintresten*.

Tot slot zullen we met de kredietverstrekker checken of we de betalingen over een langere periode kunnen spreiden om zo verder uw lasten te kunnen verlagen. Dit alles heeft ten doel u de nodige lucht te geven om zo volop bezig te kunnen zijn met wat u het liefste doet, ondernemen.

Wij rekenen graag voor u uit wat het meest voordelig is en leggen dit graag uit aan de hand van een korte analyse. Doe daarom vrijblijvend een aanvraag. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te overlopen.


*In sommige gevallen is zelfs (gedeeltelijke) vrijstelling van bijdrageopslagen en verwijlinteresten mogelijk.