Bel ons! 078 480100

Vermijd een achterstand op uw krediet!

september 26, 2016 Hypotheekmakelaars no comments

Soms klaag ik dat mijn man zo druk is als Zaakvoerder van Hypotheekmakelaars. Het gebeurt zelfs als we op vakantie zijn! We zijn in een ander land en ook dan wordt er hard gewerkt. En toch is het elke keer weer zo’n enorm mooi werk. Onze klanten uiten hun dankbaarheid voor de tijd, energie en passie die in hun situatie wordt gestoken om hun problemen te vermijden of op te lossen en hun lasten te verlagen.

Maar het kan u ook zomaar gebeuren dat u een achterstand op uw hypothecair krediet krijgt en een kredietmakelaar in hypothecair krediet nodig hebt.

U verliest misschien uw baan… Of u raakt langdurig ziek waardoor u moet terugvallen op een veel lager inkomen… Of er zijn in een gezin onverwachte facturen die ook nog eens allemaal tegelijk komen.

Ook dan zal hypotheekmakelaars alle tijd en emotie eraan besteden om de mogelijkheden voor u te onderzoeken! Voorkom nog meer problemen en grijp direct in!

Ik ben zelf eigenaar van een huis. Ik zou schrik hebben om door achterstanden op mijn krediet mijn huis te verliezen in openbare verkoop. U toch ook? Hoe vermijd u zo een openbare verkoop?

Raadpleeg zo snel mogelijk een kredietmakelaar in hypothecair krediet, zoals Hypotheekmakelaars. Ik heb al vaak genoeg gezien hoe mijn man gelukkig nog een oplossing kon bieden en klanten weer opgelucht konden ademhalen. Als dit resultaat is bereikt, zijn wij pas tevreden.

Wat u absoluut moet proberen te vermijden, is om een negatieve melding te krijgen voor uw hypothecair krediet op de Centrale voor Kredieten aan Particulieren, de zogenaamde “zwarte lijst”.

Als u op de “zwarte lijst” komt, wordt de kans om uw huis zelf te verkopen, indien dit financieel nodig is, kleiner en het bedrag waarvoor uw huis wordt verkocht lager. Zorg er daarom altijd voor dat u zelf de touwtjes in handen heeft en schakel direct Hypotheekmakelaars in voordat u uw verplichtingen niet meer kunt nakomen.

Is zo een situatie op u van toepassing, of twijfelt u hieraan, neemt u dan alstublieft direct contact op met Hypotheekmakelaars en wij zullen op alle mogelijke manieren nagaan of er nog een oplossing is, zodat u uw huis niet hoeft te verliezen in een openbare verkoop en uw lasten kunnen worden verlaagd.

Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak. Wij staan voor u klaar, zeker en vast!

Fabienne Zonderland – Hameury
img_3256

About the author